Wie zijn wij

Voor eenzaamheid is er geen medicijn, geen behandeling, maar wel een oplossing: tijd, aandacht.  

Met het oog hierop ben ik; Emily van Steijn-Koopman begonnen met Ouderentijd. Een dienst die ouderen en hun wensen centraal stelt. Die daarom werkt met professionele medewerkers en niet met vrijwilligers, zodat er iemand voor u is op het moment dat u dat wilt. Zonder dat u er van afhankelijk bent of iemand tijd voor u heeft. Want Ouderentijd heeft altijd tijd. Voor u.

Deze benadering vindt u ook terug in het logo van Ouderentijd: een klok, maar zonder wijzers. Omdat alles draait om tijd en aandacht voor u als onze cliënt. U bepaalt hoeveel tijd u krijgt. En wanneer.

Ouderentijd wil ervoor zorgen dat ook oudere mensen het leuk hebben, zonder zich bezwaard te voelen dat zij daarvoor een beroep op anderen moeten doen. En zonder er van afhankelijk te zijn of er wel iemand is die kan of wil. Uw wensen en uw behoeften zijn bepalend. Bij Ouderentijd kunt u losse uren afnemen, of gebruik maken van een abonnementsvorm en alleen of met andere ouderen.

Mijn wens is dat de eenzaamheid in Nederland minder wordt en het mooiste zou zijn als we de eenzaamheid helemaal zou kunnen verbannen, want iedereen heeft recht op een gezellig en leuk leven!