Wat doet Ouderentijd voor u?

Mist u aansluiting op uw sociale leven door bijvoorbeeld een ongeval, beperking of ziekte? Zoekt u gezelschap bij het doen van boodschappen of koken? Ouderentijd kan u helpen. Wij kunnen u ook helpen met de zorg van uw man/vrouw, vader/moeder of ander familielid. Wij helpen u bij het vinden van leuke activiteiten, maar wij doen meer.

Ouderentijd helpt u bij uw financiele administratie, we kunnen uw boekhouding een keer in de week doen. We ordenen hierbij de papieren, betalen samen de rekeningen en kijken verder wat er moet gebeuren. Ouderentijd heeft hiervoor 1 vast iemand. U krijgt altijd dezelfde persoon. Iemand die te vertrouwen is. Zo nodig wordt een en ander afgestemd met familie. U betaalt uiteindelijk zelf. Wij helpen u met het klaarzetten van betalingen.

Ouderentijd helpt

Emily spreekt met u over uw situatie. Samen kijken we waarmee u het best geholpen bent – tijdelijk, of voor een langere periode. Dan regelt Ouderentijd dat er hulp komt. Wat u zelf kunt doen hangt af van uw persoonlijke situatie. Daarom is het belangrijk dat u Ouderentijd vertelt wat er mis is en wat u nog goed zelf kunt.

Ouderentijd ontzorgt bij dagbesteding

Ook wanneer u dagactiviteiten of dagbesteding zoekt kunt u bij Ouderentijd terecht. Ouderentijd verzorgt dagprogramma's en activiteiten voor ouderen. Dit kan thuis of elders. Dat ligt aan de groep. Wij kunnen u ook ophalen en brengen. Ouderentijd regelt alles van A tot Z.

Ouderentijd ondersteunt bij verlies en verdriet

Als u een dierbare hebt verloren, of alleen over bent, is het moeilijk om opnieuw invulling aan het leven te geven. Verdriet moet een plaats vinden en het kost vaak tijd voordat u zin heeft om dingen op te pakken. De mensen van Ouderentijd weten dit als geen ander. Of u nu even met iemand wil praten, of een duwtje in de rug wilt bij het opnieuw vinden van uzelf, bij Ouderentijd helpen wij u weer op weg. Op uw eigen manier en in uw eigen tempo.