Ouderentijd voor mantelzorgers

Waarom zou u als mantelzorger, kiezen voor Ouderentijd?

U komt tijd te kort voor uzelf, omdat u dagelijks helpt bij uw man/vrouw vader/moeder of ander familielid.  U dagelijks de zware taak heeft voor uw man/vrouw te zorgen. U daar graag eens in ontlast wordt. Dat kan samen, maar u kunt ook een dagje even tijd voor uzelf nemen. U heeft mogelijk een eigen gezin waarbij u de tijd verdeelt tussen uw baan en opvoeding van de kinderen. Wij kunnen uw zorgtaak verlichten. Wij kijken hierbij naar de wensen van iedereen, en kijken hierbij wat de mogelijkheden zijn.


Tijd en aandacht

Wij bieden tijd en aandacht door professionele mensen voor uw man/vrouw, vader/moeder, of ander familielid. Wij zorgen ervoor dat u meer energie heeft voor andere belangrijke dingen. Wij ontzien u in het regelwerk en helpen bij de dagelijkse ondersteuning. De tijd met uw geliefde moet vooral in de laatste jaren goed en sterk zijn. Het leven is kort! We genieten te weinig. Natuurlijk kan dit niet altijd, maar een goed gesprek is vaak al heel wat waard.
Onze diensten zijn zeer flexibel af te nemen. U zit nergens aan vast. Geen abonnementen. Geen intakekosten. U betaalt per uur. Waarbij minimaal 1 uur wordt afgenomen. Neemt u meer dan tien uur per week af dan krijgt u wel een korting op het uurtarief. Dit wordt per maand bekeken.